De volgende producten worden geleverd door  GERTO MUSIC PRODUCTIONS

(Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW)

Een songproductie nieuw geschreven en geproduceerd.

Hierbij hebben we de mogelijkheid te kiezen voor een (buitenlandse) coversong waarbij we zorgen voor een NL tekst en nieuwe arrangementen of we schrijven een geheel nieuw liedje dat helemaal bij jou past. Uiteraard heb je hier medezeggenschap in en bepalen we samen welke creatieve invulling we er aan geven.

Tevens bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van songwriters buiten onze stal. Daaraan zitten wel extra kosten verbonden. Prijzen op aanvraag.

Deze songproductie wordt door jou ingezongen op een orkestband uit onze catalogus, waarbij wij de toonhoogte aanpassen aan jouw stembereik.

Wij beschikken over orkestbanden van een groot aantal populaire songtracks van diverse artiesten met originele arrangementen van uitmuntende kwaliteit. De fonografische rechten zijn in het bezit van ons. Je krijgt na voltooïng van de songproductie een officiële licentie om de door jou ingezongen opname uit te brengen via radio/TV, je website, op CD of via online downloads.

Voor een overzicht van beschikbare songtracks klik hier. Wanneer je een song zou willen zingen die ontbreekt op deze lijst bestaat de mogelijkheid tegen een redelijke bijbetaling deze door ons te laten produceren/arrangeren.

Vraag naar de voorwaarden.

Voor de productie van CD’s zijn twee foto’s nodig van hoge kwaliteit (150 DPI of hoger) en dien je zelf aan te leveren. CD’s worden geleverd in kartonnen wallet met dubbelzijdige vierkleuren hoes-  en CD opdruk.

50 Stuks€ 199,-
100 Stuks€ 279,-
150 Stuks€ 359,-
200 Stuks€ 439,-
250 Stuks€ 499,-
300 Stuks€ 559,-

Grotere aantallen en na leveringen op aanvraag.
Prijzen zijn inclusief Stemra, hoesontwerp en verzending.
CD-Single met maximaal twee songtracks.

(De opdracht wordt slechts na volledige vooruitbetaling aangenomen en uitgevoerd.)

Wij laten hiervoor 100 stuks CD’s dupliceren en huren een professionele plugger in. Deze gaat actief op pad naar diverse radio/TV stations om jouw nieuwe CD single te promoten. Daarnaast zorgt de plugger voor fysieke en telefonische interviews op radio- en internetstations. Tevens stelt hij/zij samen met jou een persbericht/biografie op.

Voor de 100 stuks CD duplicatie welke naar de plugger gaan, dien je twee foto’s van hoge kwaliteit (150DPI of hoger)) zelf aan te leveren. De genoemde prijs is inclusief Stemra, hoesontwerp en verzending. Tegen meerprijs kunnen we ook CD’s voor eigen gebruik leveren. Prijzen op aanvraag via offerte.

De opdracht wordt slechts na volledige vooruitbetaling aangenomen en uitgevoerd.

Uiteraard kun je dit net zo duur maken als je wilt maar met een simpel script kunnen we voor deze prijs toch al een hoge kwaliteit videoclip voor je laten maken in een format dat door alle TV stations wordt geaccepteerd. Vraag naar de voorwaarden.

(De opdracht wordt slechts na volledige vooruitbetaling aangenomen en uitgevoerd.)

Wil je meer weten over deze producten neem dan contact met ons op.

De volgende producten worden geleverd door  STERRENWEB.NL

(Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW)

Sterrenweb levert de complete installatie van fanbase software op jouw bestaande website. Voorwaarde is dat deze website gebouwd is op basis van WordPress. Bij dit product hoort een emailabonnement die je drie maanden gratis bij dit product krijgt. Daarna betaal je een maandelijks bedrag vanaf € 19,95

Een website bouwen is meer dan een serie pagina’s aanmaken. Veel artiesten hebben weliswaar een website, maar een website alleen is niet voldoende!

Artiesten hebben speciale websites nodig. Websites die er niet alleen fraai uitzien maar veel belangrijker nog is dat het alle functionaliteiten heeft die artiesten nodig hebben. Het allerbelangrijkste wat een artiesten website moet hebben is de implementatie van een eigen fanbase. Koppelingen met “Social Media”  en een Emailservice zorgen ervoor dat je een compleet promotie- en verkoopsysteem krijgt voor je muziek, optredens en merchandise. Ook factoren als meetbaarheid en vindbaarheid in zoekmachines zijn bijzonder belangrijke componenten.

Sterrenweb.nl is gespecialiseerd in websites voor artiesten en levert deze compleet functionerend af, inclusief eigen webhosting als je dat zou willen.

Een bijzonder effectieve manier van muziekpromotie is het uitvoeren van een Facebook  advertentie campagne. Deze manier van adverteren is vele malen effectiever dan bijvoorbeeld het inschakelen van een platenplugger of het plaatsen van fysieke advertenties in bladen. Bovendien zijn de resultaten meetbaar en is je budget bijvoorbeeld à la minuut aan te passen. Je kunt al beginnen met een budget van slechts 5!

Wanneer wij een Facebook advertentie campagne voor je mogen verzorgen ontwerpen wij in overleg met jou de hele campagne en houden we je op de hoogte van de resultaten.

Accordeon Inhoud

Accordeon Inhoud

Wil je meer weten over deze producten neem dan contact op met Sterrenweb.nl